Bommersviks hemsida

Bommersviks hemsida behövde en uppdatering, både text- och bildmässigt. De använde sig av ett publiceringsverktyg som jag inte hade arbetat i tidigare så jag inledde med en telefoncoachning för att kunna utföra de ändringar jag och kunden ville.

Systematisk genomgång av Bommersviks hemsida

Sedan gick jag igenom varje sida systematiskt, och redigerade texterna. Varje bild behövde ny beskärning för att passa de modulformat som publiceringsverktyget använde sig av. Efter bearbetningen lade jag in de bilder vi nyligen fotograferat.

 

 

Fakta Bommersvik:

Bommersvik är en SSU-ägd kurs- och konferensanläggning med rötter från 1600-talet, som funnits i SSU:s ägo sedan 1937. 1999 gjordes stiftelsen om till aktiebolag och man påbörjade omdaningen från traditionell facklig-politisk kursgård till en modern anläggning som konkurrerar på den kommersiella kurs- och konferensmarknaden.

Bommersvik ligger 45 minuter från Stockholm och 45 minuter från Nyköping. Man har 84 rum, varav 32 är dubbelrum. Här finns kapacitet för konferenser och möten från 2 till 200 personer. Här serveras högklassiga måltider som stimulerar alla sinnen, tack vare medvetna val. Mjölkproducenterna betar 8 km från Bommersviks kylskåp och bordsvattnet hämtas ur egen grundvattentäkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *