Svenska Jägareförbundet

svenska jägareförbundet kvinnligt nätverk

Jag tog jägarexamen 2005. Genom Tveta jaktskyttebana som anordnade tjejskytte varannan onsdag kom jag i kontakt med Svenska Jägareförbundet. Jag blev invald i styrelsen som sekreterare i Södertäljekretsen och jag hade stort engagemang i deras kvinnliga nätverk JAQT (Jagande Aktiva Qvinnor i Tiden). Jag hjälpte till att hitta på och genomföra aktiviteter, designade och stod i montern vid jaktmässorna på Tullgarn. Jag administrerade Svenska Jägareförbundet Södertäljekretsens hemsida, och var med och fotograferade på de flesta aktiviteterna vi hade inom JAQT och sammanställde detta till en sida som jag lade ut på hemsidan.

Personlig kallelse till årsmöte i Svenska Jägareförbundet

Inför årsmötena tog jag fram en tryckt kallelse som skickades ut personligt till alla kretsens medlemmar. Jag fotograferade och gjorde den grafiska formgivningen enligt Svenska Jägareförbundets grafiska profilmanual. För att täcka tryckkostnaderna sålde jag in baksidan som annonsutrymme. Det blev ett bra tillfälle för lokala företag att nå våra medlemmar direkt.

När jag glöder för något, går jag »all in«. Här kommer några smakprov på vad jag bidragit med under åren i Jägareförbundet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *